top of page

Tedenskih (s)pet

Starejše sestre se zavedamo, da se vsaki dan zgodi mali milijon novih reči. Četudi si želiš doseči spremembe in če te zanima, kaj se dogaja okoli tebe, morda nimaš ne volje ne časa, da se prebiješ skozi goro novic. Odkrivanje, kaj niso lažne novice, pa tudi kaj je bolj in kaj je manj pomembno (dan ima na žalost le 24 ur), je lahko resnično obremenjujoče.


No, če se tako počutiš, nisi sama.


Velika večina nas ima ogromno obveznosti in se zvečer raje posvetimo druženju, gledanju filma ali ukvarjanju s hobiji, kot pa poglobljeni analizi političnega dogajanja doma in v tujini. Življenje v sodobnem svetu zahteva veliko energije in volje, potrebno je nekako napolniti baterije.


Zato smo se starejše sestre odločile, da ti poskusimo življenje nekoliko olajšati in da vsako soboto objavimo kratek pregled petih novic, ki so zaznamovale minuli teden.


Potrudile se bomo, da v izbor vključimo resnično zanimive in pomembne dogodke, ki jih bomo poskušale razložiti na čim krajši in čim enostavnejši način. Tako boš lahko ostala na tekočem, tudi če čez teden ne boš imela veliko časa in volje, da se ukvarjaš z dogajanjem v Sloveniji in po svetu.


Začnemo naslednji teden!


Če se naročiš na naše novičke, boš v svoj (e)poštni nabiralnik dobila obvestilo, ko objavimo nov prispevek (vsak torek) in ko objavimo tedenskih (s)pet (vsako soboto). Tako lahko vsak teden dobiš kratek, jedrnat in verodostojen vpogled v tedensko dogajanje.


Spremljaj Tedenskih (s)pet - vse, kar moraš vedeti, da lahko spreminjaš svet!


Pa lepo se imej in veliko se smej, tvoje starejše sestre :)

bottom of page